Marijke van rooij loon op zand

Openingstijden

Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Op werkdagen 's avonds en op zaterdag op afspraak

Wat mij is opgevallen tijdens mijn loopbaan, is dat er veel wordt geadviseerd vanuit systemen. Mijn uitgangspunt is juist de situatie van jou als klant. Het is mijn doel dat jij je gezien, gehoord en geholpen voelt.

Marieke van Rooij
Onafhankelijk hypotheekadvies in Loop op Zand
01

Onafhankelijk hypotheekadvies

Voor onafhankelijk hypotheekadvies maak je een afspraak bij Marieke. Of je nu je eerste huis koopt, een ander huis koopt of je hypotheek oversluit: Marieke weet hoe je dit het beste aanpakt. Ook bij het herzien of verhogen van je hypotheek bij bijvoorbeeld een verbouwing helpt Marieke je graag!

Breder financieel advies

Als gecertificeerd financieel planner is Marieke in staat om breder financieel advies te geven. Overweeg je bijvoorbeeld om spaargeld te investeren in een belegginspand? Of om spaargeld aan je kind(eren) te schenken of te lenen voor de aankoop van een woning? Marieke adviseert je graag over de mogelijkheden!

Breed financieel advies in Loon op Zand
02
Advies bij scheiding in Loon op Zand
03

Advies bij scheiding

Een scheiding of verbreking van de samenleving is een emotionele gebeurtenis. In deze periode is het extra belangrijk om goed begeleid te worden op financieel gebied. Met haar jarenlange kennis en ervaring is Marieke in staat om beide partijen op de goede weg te helpen.

Meer informatie

Persoonlijk, betrokken en deskundig zijn woorden die onze gedeelde visie goed omschrijven. Wij zijn allemaal gericht op wat het beste is voor onze klant. Het is dan ook mijn bedoeling om kleinschalig te blijven met mijn vestiging in Loon op Zand, zodat ik persoonlijk advies kan blijven geven.

Marieke van Rooij

Dit is wat klanten over ons zeggen

Wat veel klanten van ons willen weten

Wat zijn de actuele rentestanden?
Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
Wat is de beste hypotheekvorm voor mij?
Wat kost jullie hypotheekadvies?

Het eerste gesprek is altijd gratis!

Maak een afspraak

Deel deze vestiging