Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Op werkdagen 's avonds en in het weekend op afspraak

“Bij een hypotheekadvies is er altijd een positieve energie. Mensen gaan een huis kopen en dat is, naast een beetje spannend, vooral heel leuk!”

Jeroen Gorissen
Een eerste huis kopen en hypotheek afsluiten in Breda
01

Je wilt een huis kopen in Breda

Stel je wilt je eerste huis kopen in Breda, een leuke, maar spannende beslissing. Benieuwd wat er bijvoorbeeld allemaal bij een eigen huis komt kijken? De adviseurs van Financiële Meesters Breda denken graag met je mee. Ze maken graag een persoonlijke analyse om jouw maximale hypotheekbedrag te bepalen. Op basis van dit bedrag, jouw woonwensen en hun kennis van de Bredase woningmarkt adviseren ze je over het kopen van je eerste huis. Zo begin jij goed voorbereid aan je zoektocht naar een koopwoning in Breda!

Een (ander) huis kopen in Breda

Woon je al met veel plezier in Breda en omgeving, maar wil je graag verhuizen? De adviseurs van Financiële Meesters assisteren je graag bij een ander huis kopen in of rondom Breda. Of je nu groter, kleiner, dichterbij het centrum of juist buitenaf wilt wonen: we geven financieel advies op basis van jouw woonwensen. Tevens kijken we naar je huidige woning en hypotheek: is er bijvoorbeeld sprake van overwaarde of juist van restschuld? En moet je een nieuwe hypotheek afsluiten of wil je jouw hypotheek juist meenemen? Wij ontzorgen je graag van het begin van je huizenjacht tot bij de notaris.

02
Je hypotheek oversluiten in Breda
03

Hypotheek oversluiten Breda

Is de looptijd van je hypotheek verstreken? Of vraag jij je af of je kunt meeprofiteren van de historisch lage hypotheekrente ondanks dat je hypotheek nog loopt? Dan kun je jouw hypotheek oversluiten. Of dit voor jou interessant is, hangt van verschillende factoren af. Denk hierbij aan de vormrente en looptijd van je huidige hypotheek, maar ook aan je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Op basis van deze gegevens kunnen de Financiële Meesters Breda je adviseren of je hypotheek oversluiten verstandig is of niet.

Breder financieel advies

Naast hypotheekadvies kun je bij Financiële Meesters Breda ook terecht voor advies over erven, schenken en vermogensplanning. Een aspect waar huizenkopers en oversluiters niet altijd bij stilstaan. “Mensen zijn geneigd om puur te kijken naar de aankoop van de woning. Dat is logisch, want een huis kopen is niet iets wat je iedere dag doet. Het is mijn taak om mensen op de andere aspecten te wijzen die bij de aankoop van een huis komen kijken”, legt Jeroen uit. Kom dus ook gerust langs voor een uitgebreide of financiële planning of fiscaal advies.

04

Het is mijn taak om mensen op de andere aspecten te wijzen die bij de aankoop van een huis komen kijken.

Jeroen Gorissen

Dit is wat klanten over ons zeggen

Veelgestelde vragen over hypotheken

Ik ben benieuwd hoeveel ik mag lenen. Waar kan ik mijn hypotheek berekenen?
Ik ga een eerste huis kopen, waar moet ik op letten?
Wat zijn de actuele hypotheekrentes?
Hoeveel kost hypotheekadvies van Financiële Meesters?
Ik wil graag mijn hypotheek oversluiten. Hoe gaat dit in zijn werk?
Echt alles over hypotheken weten?

Het eerste gesprek is altijd gratis!

Maak een afspraak

Deel deze vestiging