Hypotheekadvies Utrecht door Huib Klomp - Financiële Meesters

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Op werkdagen 's avonds en in het weekend op afspraak

Als franchisenemer ben je helemaal zelfstandig, maar heb je toch ook collega’s om mee te sparren. Dat werkt ontzettend prettig en maakt ons concept zo sterk en professioneel. Als hypotheekadviseur mag je mensen helpen en adviseren bij de grootste aankoop in hun leven. Het is ontzettend dankbaar werk en ook uitdagend

Huib Klomp
Eerste huis kopen en hypotheek afsluiten in Utrecht
01

Huis kopen Utrecht

Als onafhankelijke hypotheekadviseur in Utrecht, kan Huib je helpen in diverse situaties. Ga je bijvoorbeeld je eerste huis kopen in de regio Utrecht? Wij kunnen onder meer je maximale hypotheek berekenen zodat je weet wat je kunt lenen. Huib stelt altijd de juiste vragen en weet precies waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Oók als het gaat om je toekomstplaatje.

 

Ander huis kopen?

Stel je bent al een huizenbezitter van een woning in Utrecht maar je wilt misschien een nieuw huis kopen of zelfs een tweede huis kopen. Dan moet je rekening houden met zaken zoals overwaarde of restschuld. Wil je een hypotheek meenemen bij verhuizing of ga je een hypotheek afsluiten? Huib brengt alle opties in kaart zodat je goed op de hoogte bent van de mogelijkheden als het gaat om hypotheken en verzekeringen. Hij ontzorgt van oriëntatie tot aankoop.

02

De hypotheekadviseur voor vastgoedbeleggers

Financiële Meesters Utrecht is ook het adres voor de vastgoedbelegger. Het is mogelijk om diverse vastgoedprojecten te financieren via onder meer NIBC, ING of Nationale Nederlanden. Interesse in een vastgoedhypotheek? Huib vertelt je graag meer over alle mogelijkheden!

04

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten begrijpen wat ze aangaan. Ik probeer alle materie voor iedereen begrijpelijk te maken en risico’s in kaart te brengen. Daarbij kijken we ook naar de toekomst. Situaties en woonwensen kunnen veranderen. Het is goed om daar nu al rekening mee te houden, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Huib Klomp

Dit is wat klanten over ons zeggen

Veel gestelde vragen over hypotheken

Ik ben benieuwd hoeveel hypotheek ik kan lenen. Waar kan ik dit vinden?
Waar moet ik op letten bij het kopen van een huis?
Wat zijn de actuele hypotheekrentes?
Welke hypotheekvormen zijn er?
Is het een slim idee over te sluiten?
Hoeveel kost onafhankelijk hypotheekadvies?

Het eerste gesprek is altijd gratis!

Maak een afspraak

Deel deze vestiging