Hypotheekadvies Utrecht door Huib Klomp - Financiële Meesters

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Op werkdagen 's avonds en in het weekend op afspraak

Als franchisenemer ben je helemaal zelfstandig, maar heb je toch ook collega’s om mee te sparren. Dat werkt ontzettend prettig en maakt ons concept zo sterk en professioneel. Als hypotheekadviseur mag je mensen helpen en adviseren bij de grootste aankoop in hun leven. Het is ontzettend dankbaar werk en ook uitdagend

Huib Klomp
Eerste huis kopen en hypotheek afsluiten in Utrecht
01

Huis kopen Utrecht

Als onafhankelijke hypotheekadviseur in Utrecht, kan Huib je helpen in diverse situaties. Ga je bijvoorbeeld je eerste huis kopen in de regio Utrecht? Wij kunnen onder meer je maximale hypotheek berekenen zodat je weet wat je kunt lenen. Huib stelt altijd de juiste vragen en weet precies waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Oók als het gaat om je toekomstplaatje.

Ander huis kopen?

Stel je bent al een huizenbezitter van een woning in Utrecht maar je wilt misschien een nieuw huis kopen of zelfs een tweede huis kopen. Dan moet je rekening houden met zaken zoals overwaarde of restschuld. Wil je een hypotheek meenemen bij verhuizing of ga je een hypotheek afsluiten? Huib brengt alle opties in kaart zodat je goed op de hoogte bent van de mogelijkheden als het gaat om hypotheken en verzekeringen. Hij ontzorgt van oriëntatie tot aankoop.

02

De hypotheekadviseur voor vastgoedbeleggers

Financiële Meesters Utrecht is ook het adres voor de vastgoedbelegger. Het is mogelijk om diverse vastgoedprojecten te financieren via onder meer NIBC, ING of Nationale Nederlanden. Interesse in een vastgoedhypotheek? Huib vertelt je graag meer over alle mogelijkheden!

04

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten begrijpen wat ze aangaan. Ik probeer alle materie voor iedereen begrijpelijk te maken en risico’s in kaart te brengen. Daarbij kijken we ook naar de toekomst. Situaties en woonwensen kunnen veranderen. Het is goed om daar nu al rekening mee te houden, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Huib Klomp

Dit is wat klanten over ons zeggen

Veel gestelde vragen over hypotheken

Ik ben benieuwd hoeveel hypotheek ik kan lenen. Waar kan ik dit vinden?
Waar moet ik op letten bij het kopen van een huis?
Wat zijn de actuele hypotheekrentes?
Welke hypotheekvormen zijn er?
Is het een slim idee over te sluiten?
Hoeveel kost onafhankelijk hypotheekadvies?

Dit is wat klanten over ons zeggen

Financiële Meesters Hypotheekadvies Utrecht – Financiële Meesters (088)2008100 Servaasbolwerk 14, Utrecht
11 november 2019
5 5

Na een lang traject bij de grootste hypotheekverstrekker ging het niet door, bleek mij als 72 jarige, dat het pensioen op de betaalrekening van de bank gestort moest worden en de hypotheekrente niet competitief was en er alleen een hypotheek bij die bank afgesloten kon worden. Een verademing bleek het contact met de gedegen financiële meester Huib Klomp. Zijn mogelijkheid met keuze uit een scala van hypotheekaanbieders en zijn grote deskundigheid, was een reden om met hem in zee te gaan. Na twee weken, waarbinnen nog een korte vakantie, was het geheel afgerond met een duidelijk lagere rente en gunstige voorwaarden m.b.t. aflossing. Zelfs het na traject tot aan de notaris werd door hem zorgvuldig begeleid. Het betrof hier een aankoop van een appartement in een gebouw, tegelijkertijd met het vestigen van een hypotheek op een ander appartement in datzelfde gebouw, voor het notariaat een niet alle daagse klus. Een hypotheek afsluiten via deze bemiddelaar zou ik zeker doen.

Lees volledige review
Financiële Meesters Hypotheekadvies Utrecht – Financiële Meesters (088)2008100 Servaasbolwerk 14, Utrecht
26 augustus 2019
5 5

Ik vond Huib Klomp erg prettig om mee te werken. Hij communiceerde vanaf het begin helder en direct. Het oriënterende gesprek gaf me veel vertrouwen, en toen er eenmaal een hypotheek moest worden aangevraagd ging ook dat proces vrij soepel. He got the job done, en met een erg fijne hypotheek! Het enige wat ik mee zou willen geven, is dat ik als starter echt geen idee had van veel zaken, en daarin soms van vrienden over risico’s hoorde waar ik nog niets van wist. Zodra ik daarover Huib contacteerde bleek dat hij voor alles had gezorgd, maar toch had het me wat schrik momentjes gescheeld als ik als beginneling iets meer in dat proces was meegenomen.

Lees volledige review
Financiële Meesters Hypotheekadvies Utrecht – Financiële Meesters (088)2008100 Servaasbolwerk 14, Utrecht
14 augustus 2019
5 5

Huib Klomp was ook mijn hypotheekadviseur bij de aankoop van mijn huis, daarnaast heeft hij mij nu ondersteund bij het organiseren van een bouwdepot. Zijn manier van werken is heel prettig, hij stemt prima af op mij als klant. Niet alleen legt hij zaken duidelijk uit, hij zorgt ook dat alles snel en op tijd wordt geregeld. Zelf is hij heel snel, en heeft ook nog gezorgd dat ik mijn zaken op tijd regel. Huib geeft eerlijk advies, is vriendelijk en levert prima service.

Lees volledige review
Financiële Meesters Hypotheekadvies Utrecht – Financiële Meesters (088)2008100 Servaasbolwerk 14, Utrecht
29 juli 2019
5 5

Zeer goed geholpen, uitgebreid advies gehad over verschillende scenario’s en mogelijkheden. De adviseur kijkt en leest goed mee en behartigde goed mijn belangen.

Lees volledige review
Financiële Meesters Hypotheekadvies Utrecht – Financiële Meesters (088)2008100 Servaasbolwerk 14, Utrecht
1 mei 2019
5 5

De adviseur is een rustige en doortastende adviseur.Hij denkt aan alle kleine dingen en probeert zo realistisch mogelijk je een voorstel te doen. Open en direct. Wij hebben het contact met hem als zeer prettig ervaren en hebben de beste deal die we konden op dat moment konden krijgen via de adviseur geregeld. We zijn erg blij mee!

Lees volledige review

Het eerste gesprek is altijd gratis!

Maak een afspraak

Deel deze vestiging