Iedereen een Financiële Meester

Iedereen een financiële meester met de deskundigheid van onze Financiële Meesters. Door de expertise van onze hypotheekadviseurs worden moeilijke zaken makkelijker gemaakt. Wij helpen graag iedereen met een duidelijk en eerlijk advies. En met iedereen, bedoelen we ook echt iedereen.

Of je nu je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen of wilt kijken naar een andere hypotheek. We voorzien iedereen van een passend advies. Hierbij ontzorgen wij van aanvang tot notaris. Kortom, van starters tot gezinnen en van jonge ondernemers tot directeuren. Iedereen een meester bij Financiële Meesters.

Bekijk alles vestigingen
Binnendienst Financiële Meesters
Specialist in financieel hypotheekadvies voor particulieren

Financieel advies voor particulieren

Financiële Meesters is specialist in financieel hypotheekadvies voor particulieren. Door onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en onze verplichte permanente educatie kunnen wij gerust stellen dat we verstand van zaken hebben!

Maximale hypotheek berekenen

Onafhankelijk advies

Financiële Meesters biedt een onafhankelijk advies. Maar wat houdt dat precies in?

Wij werken samen met alle geldverstrekkers die zaken doen met het intermediair. Dit zijn in Nederland niet alleen banken, maar ook pensioenfondsen en verzekeraars. Deze bieden een enorme hoeveelheid financiële producten aan.

Niet zo gek dat veel consumenten door de bomen het bos niet meer zien. Financiële Meesters geeft jou het overzicht terug! Financiële Meesters heeft de vrijheid om met iedere bank en verzekeraar zaken te doen en heeft geen aandelenbelang bij deze partijen. Zo weet je zeker dat je bij ons de beste hypotheek voor jouw situatie vindt!

Onafhankelijk hypotheekadvies voor iedereeen