Hypotheekadvies Den Bosch door Klaas Dungelmann - Financiële Meesters

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Op werkdagen 's avonds en in het weekend op afspraak

Het mooie aan het vak hypotheekadviseur is dat je de klant écht kunt helpen om diens droom te verwezenlijken.

Klaas Dungelmann
Een eerste huis kopen en hypotheek afsluiten in Den Bosch
01

Huis kopen Den Bosch

Wil je je eerste huis kopen in de regio Den Bosch en de maximale hypotheek berekenen? Onze hypotheekadviseur, Klaas Dungelmann, kan ondersteuning bieden bij elke stap. Van hulp bij de aankoop tot het kiezen van de juiste hypotheek en de bijbehorende verzekeringen. Als hypotheekadviseur in Den Bosch en omgeving stelt hij de juiste vragen om jouw woonwensen in kaart te brengen.

Een ander huis kopen

Misschien ben je al woonachtig in de regio Den Bosch en wil je een nieuw huis kopen. Dan moet je bijvoorbeeld rekening houden met overwaarde of restschuld. Ook in deze situaties kun je voor onafhankelijk hypotheekadvies terecht bij Klaas van Financiële Meesters Den Bosch! Een eerste hypotheekgesprek is volledig vrijblijvend. Wil je een hypotheek meenemen bij verhuizing of een nieuwe hypotheek afsluiten? Klaas brengt diverse mogelijkheden in kaart en ontzorgt je van oriëntatie tot aankoop.

02
03

Hypotheek oversluiten Den Bosch

Wil je een lopende hypotheek oversluiten voor een lagere hypotheekrente? Of verstrijkt de looptijd van de huidige hypotheek? Ook dan ben je bij Financiële Meesters Den Bosch aan het juiste adres voor goed advies. Wil je een hypotheek oversluiten waarvan de looptijd nog niet is verstreken, dan kan onze hypotheekadviseur de boeterente berekenen. Wist je bijvoorbeeld dat het soms financieel gunstiger uitvalt om te verhuizen naar een duurdere woning? Benieuwd hoe dat zit? Neem voor persoonlijk hypotheekadvies contact op met Financiële Meesters Den Bosch.

De hypotheekadviseur voor vastgoedbeleggers

Ook als vastgoedbelegger ben je bij Financiële Meesters Den Bosch aan het juiste adres! Klaas heeft een aanstelling bij NIBC Vastgoed. Deze partij verstrekt leningen aan vastgoedbeleggers en maakt het voor kleine en grotere beleggers mogelijk om te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. De mogelijkheden zijn bij de NIBC Vastgoed Hypotheek ruimer dan bij de investeringshypotheek. Klaas geeft je hierover graag meer informatie en advies.

04

Bij mijn hypotheekadvies ga ik alle facetten langs. Bij de bank krijg je enkel een hypotheek en kun je kiezen uit rentes van die betreffende bank. Ik ga vooraf na wat de meest interessante hypotheek en de aanverwante verzekeringen zijn voor mijn cliënten.

Klaas Dungelmann

Dit is wat klanten over ons zeggen

Veelgestelde vragen over hypotheken

Ik ben benieuwd hoeveel ik kan lenen voor de aankoop van een huis. Hoe kan ik mijn hypotheek berekenen?
Wat zijn de actuele hypotheekrentes?
Waar moet ik op letten bij het kopen van een huis?
Ik wil mijn hypotheek oversluiten, maar hoe werkt dit precies?

Het eerste gesprek is altijd gratis!

Maak een afspraak

Deel deze vestiging