Hypotheekadvies Amersfoort met Martijn Zuidersma - Financiële Meesters

Openingstijden

Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Op werkdagen 's avonds en op zaterdag op afspraak

Hypotheekadviseur Martijn voorziet je niet alleen van onafhankelijk hypotheekadvies, maar kan door zijn kennis van de lokale woningmarkt ook echt advies op maat geven. Hij ontzorgt zijn klanten van A tot Z wat zowel voor vertrouwen als een goed gevoel zorgt.

Martijn Zuidersma
Een eerste huis kopen en hypotheek afsluiten in Amersfoort
01

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Amersfoort

Woon je in de omgeving van Amersfoort of wil je in deze regio een huis kopen? Martijn Zuidersma helpt je graag! Het kopen van een huis is één van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. Of je nu je eerste huis of een ander huis koopt: het blijft een spannende beslissing waarbij het belangrijk is dat je goed wordt geadviseerd door iemand die je vertrouwt.

Hypotheek oversluiten Amersfoort

Heb je al een hypotheek, maar vraag jij je af of je kunt besparen op je maandlasten? Of is je situatie veranderd, waardoor je overweegt om extra af te lossen op je hypotheek? En past je huidige hypotheek nog wel bij jou? Misschien is het wel interessant om je hypotheek over te sluiten. Het oversluiten van je hypotheek geeft je de ruimte om te profiteren van de historisch lage hypotheekrente, eventueel extra af te lossen en de hypotheekvorm te kiezen die bij jou past. Martijn adviseert je graag over de mogelijkheden.

02
Financiering van verbouwing in Amersfoort
03

Financiering van je verbouwing

Ben jij als een blok gevallen voor een klushuis? Ook hierover adviseert Martijn je graag. Wist je bijvoorbeeld dat je tijdens het klussen in je woning al bepaalde verzekeringen nodig hebt? Martijn kan je hier alles over vertellen. Niet alleen vanuit zijn functie als hypotheekadviseur, maar ook door zijn ervaring met het klushuis dat hij samen met zijn vrouw heeft opgeknapt. Zijn kennis en ervaring zorgen ervoor dat hij je optimaal kan adviseren en ontzorgen op het gebied van de financiering van je verbouwing. Zo kun jij je verder op de verhuizing en / of verbouwing richten. Dat is al meer dan genoeg!

Breder financieel advies

Martijn helpt je niet alleen met het afsluiten van je hypotheek, maar ook met alles wat daarbij komt kijken. “Denk bijvoorbeeld ook aan verhogingen van de hypotheek voor verbouwingen of het aflossen van kredieten, het schenken aan kinderen, het financieren van beleggingspanden, maar ook aan consumptieve verhogingen voor senioren”, licht Martijn toe. Daarnaast is hij gelieerd aan administratiekantoor MBV Nijkerk. “Hierdoor kan ik eenvoudig belastingaangiftes verzorgen voor zowel particulieren als ondernemers. Tevens ben ik Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA), waardoor ik mensen kan helpen om ”goed” van elkaar te scheiden. Niet alleen juridisch, maar ook fiscaal.”

04

Dit is wat klanten over ons zeggen

Wat klanten van ons willen weten

Wat zijn de actuele rentestanden?
Hoeveel kost onafhankelijk hypotheekadvies?
Welke hypotheekvormen zijn er?
Waar kan ik mijn hypotheek berekenen?
Wat is de maximale hypotheek die ik kan krijgen?
Waar kan ik meer lezen over hypotheken?

Het eerste gesprek is altijd gratis!

Maak een afspraak

Deel deze vestiging