jasper Akkers Arnhem

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18.00
Dinsdag 09:00 - 18.00
Woensdag 09:00 - 18.00
Donderdag 09:00 - 18.00
Vrijdag 09:00 - 18.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Op werkdagen 's avonds en het weekend op afspraak

Arnhem heeft een zeer gunstige ligging met veel groene parken en uitvalswegen richting Nijmegen, Apeldoorn en Utrecht. Ook met het OV is de regio Arnhem goed bereikbaar. We zien hierdoor een trend van mensen die vanuit de Randstad naar Arnhem verhuizen, omdat de woningen hier betaalbaarder zijn en mensen in een mooie omgeving kunnen wonen met alle belangrijke faciliteiten, zoals bedrijven, scholen, ziekenhuizen etc.

Jasper Akkers

Hypotheek oversluiten Arnhem

Momenteel kan het erg voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Met het oversluiten van je hypotheek kun je namelijk soms flink op je maandlasten besparen. Let wel: het is niet altijd even gunstig om je hypotheek over te sluiten. Dit hangt onder andere af van de actuele rentes, woningwaarde, hypotheekvorm en resterende rentevaste periode. Een ander huis kopen is in sommige gevallen een goed alternatief om te profiteren van de lage hypotheekrente. Jasper helpt je hierbij!

Je hypotheek oversluiten in Arnhem
02
03

Een ander huis kopen in de regio Arnhem

Ben je op zoek naar een andere koopwoning in de regio van Arnhem? Ook daar kan Jasper je bij helpen. Hij ontzorgt je graag tijdens het gehele proces van een ander huis kopen. Hij zal daarbij je maximale hypotheek berekenen, maar ook advies geven omtrent je huidige hypotheek. Wellicht heb je nog een aflossingsvrije hypotheekvorm die je mee kunt nemen. Ook adviseert hij je over het meefinancieren van een eventuele restschuld of juist over wat de gevolgen zijn van overwaarde. Uiteraard kijkt Jasper verder dan jouw financiën en woning.

De afgelopen 15 jaar heb ik op verschillende plekken tussen Nijmegen en Arnhem gewoond. Wat mij aantrekt aan de regio Arnhem is de rijke geschiedenis en de combinatie tussen de natuur, het dorpse karakter van de omliggende dorpen en het stadse leven.

Jasper Akkers

De werkwijze van Financiële Meesters spreekt mij erg aan, vanwege de professionaliteit en manier van werken. Daarnaast vind ik het belangrijk om onafhankelijk te kunnen werken. Door o.a. alle geldverstrekkers aan te bieden zie ik in Financiële Meesters een geschikte partij. Verder zijn de contacten goed en kan er indien nodig ook makkelijk geschakeld worden bij collega’s voor vragen.

Jasper Akkers

Dit is wat klanten over ons zeggen

Financiële Meesters Hypotheekadvies Arnhem – Financiële Meesters (088)2008100 Pastoor van Bommelstraat 5, Nijmegen
6 april 2020
5 5

Telefonisch contact gehad , onze wensen kenbaar gemaakt. Ongelooflijk hoe Jasper Akkers ons bij heeft gestaan. Hij is vol vertrouwen aan de slag gegaan. Hij heeft ons goed advies en veel vertrouwen gegeven. Dat hadden we net nodig, Jasper is duidelijk en eerlijk. Met zijn kundigheid en doortastendheid heeft hij onze financiële wensen weten te vervullen. We zijn super blij. Dus bij deze bevelen wij Jasper Akkers aan.

Bedankt Jasper

Lees volledige review
Financiële Meesters Hypotheekadvies Arnhem – Financiële Meesters (088)2008100 Pastoor van Bommelstraat 5, Nijmegen
21 maart 2020
5 5

Binnenkort loopt onze rentevaste periode af. Op aanraden een vrijblijvend adviesgesprek gevoerd met Jasper. Deskundig en transparant advies. Geen dubbele agenda. Prima aan te bevelen. Dank Jasper, je hebt ons aan het denken gezet voor de toekomst 👍

Lees volledige review
Financiële Meesters Hypotheekadvies Arnhem – Financiële Meesters (088)2008100 Pastoor van Bommelstraat 5, Nijmegen
1 maart 2020
5 5

Onze rentevaste periode liep af en we kregen van onze hypotheekverstrekkers een overzicht van de mogelijkheden. Om toch een weloverwogen keuze te kunnen maken (weer voor 10 jaar vastzetten of voor een lange periode, bij de huidige hypotheekverstrekker of een concurrent, wel of geen verbouwing mee financieren) hebben we Jasper gevraagd een advies uit te brengen. Nu de eerste afschrijving heeft plaats zijn we erg blij met de keuze die wij, gebaseerd op Jaspers advies, hebben gemaakt.

Lees volledige review
Financiële Meesters Hypotheekadvies Arnhem – Financiële Meesters (088)2008100 Pastoor van Bommelstraat 5, Nijmegen
7 februari 2020
5 5

Voor ons loopt de rentevaste periode op onze hypotheek ten einde, dus dacht ik mooi op tijd te gaan oriënteren op de mogelijkheden. Aangezien we dus al een hypotheek hebben, evenals inkomens uit verschillende bronnen en pensioenen bij verschillende fondsen, leek het me verstandig om een professional in te schakelen. Wij zelf hebben niet zoveel inzicht in deze materie, maar Jasper heeft ons goed begeleid bij het verzamelen van alle informatie en heeft zich perfect voorbereid op het gesprek. Tijdens dit gesprek liet hij ons precies zien welke gevolgen bepaalde keuzes konden hebben op onze financiële situatie; nu en in de toekomst. Bovendien legde hij alle mogelijkheden (ook waar we geen weet van hadden) kraakhelder uit met behulp van wat tekeningen, zodat wij alles goed begrepen. Wij kunnen nu goed onderbouwd onze keuzes maken. Absoluut een aanrader 👍

Lees volledige review
Financiële Meesters Hypotheekadvies Arnhem – Financiële Meesters (088)2008100 Pastoor van Bommelstraat 5, Nijmegen
3 februari 2020
5 5

Zeer uitstekend geholpen! Ik ben nog geen jaar zzp-er en toch heeft hij het voor elkaar gekregen dat ik een hypotheek kan krijgen. Wat mij betreft mag Jasper zich dan ook met recht een financieel meester noemen! Chapeau 💯💯

Lees volledige review

Wat klanten van ons willen weten:

Wat is de maximale hypotheek die ik kan krijgen?
Waar kan ik de actuele rentestanden vinden?
Hoeveel betaal ik voor onafhankelijk hypotheekadvies?
Waar kan ik mijn hypotheek berekenen?
Heeft het zin mijn hypotheek over te sluiten?
Waar vind ik alle informatie over hypotheken?

Het eerste gesprek is altijd gratis!

Maak een afspraak

Deel deze vestiging