Hypotheekadviseur

Het afsluiten van een hypotheek doe je niet iedere dag. Het gaat vaak om veel geld, dus het is belangrijk dat je je hierbij goed laat adviseren. Je wilt je hypotheek immers wel kunnen blijven betalen. Ook als er zich onvoorziene gebeurtenissen voordoen. Een transparant en eerlijk advies van een erkend hypotheekadviseurs is wat je dan nodig hebt. Financiële Meesters is dé onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de regio. Voor onafhankelijk hypotheekadvies maak je daarom een afspraak bij een van onze hypotheekadviseurs. Wij helpen je graag!

Onafhankelijke hypotheekadviseur

Het voordeel van hypotheekadvies van Financiële Meesters is dat onze hypotheekadviseurs onafhankelijk zijn. Wij werken niet samen met een paar geldverstrekkers, maar met álle geldverstrekkers. Hierdoor weet je zeker dat wij een goede afweging maken tussen alle mogelijke hypotheken. Dit in tegenstelling tot de hypotheekadviseurs van een bank of andere geldverstrekker.

Twijfel je nog tussen een onafhankelijk hypotheekadviseur of bank? Bedenk je dan dat een bank binnen het eigen productaanbod naar de beste hypotheek voor jouw situatie zal zoeken. Dit terwijl een hypotheek van een andere geldverstrekker voor jou misschien wel nóg aantrekkelijker is. Dat is het grote voordeel van een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Voor onafhankelijk hypotheekadvies kom je dus naar Financiële Meesters. Ons hypotheekadvies gaat verder dan alleen de laagste hypotheekrente. Wij nemen echt de tijd om jou, jouw financiële situatie en jouw woonwensen goed te leren kennen.

Niet alleen jouw financiële situatie en de woningwaarde van het huis dat jij wilt kopen, hebben invloed op je hypotheek. Ook jouw woonwensen en andere toekomstplannen zijn belangrijk om mee te nemen in de keuze voor je hypotheek. Wil je bijvoorbeeld een gezin stichten of misschien een eigen bedrijf oprichten? Of verwacht je in de toekomst meer of juist minder te gaan werken? En hoe lang zie je jezelf in dit huis wonen? Slechts een paar jaar of wil je in dit huis oud worden? Dit zijn zomaar een paar vragen die tijdens een adviesgesprek bij Financiële Meesters voorbijkomen.

Gesprek hypotheekadviseur

Vraag jij je af wanneer je nu het beste in gesprek kan gaan met een hypotheekadviseur? Het beste moment is eigenlijk al als je plannen hebt om een huis te kopen. De hypotheekadviseurs van Financiële Meesters kunnen dan gelijk je financiële situatie in kaart brengen. Zo weet je voordat je jouw zoektocht naar een huis start al in welke prijscategorie je een huis kunt zoeken.

We geven je niet alleen je maximale hypotheekbedrag, maar adviseren je ook over de ideale hoogte van je hypotheek voor jouw situatie. Misschien dat je bijvoorbeeld wel heel graag verre of lange reizen maakt, waardoor je liever niet te hoge maandlasten hebt. Om voldoende geld over te houden voor je reizen, wil je dan waarschijnlijk niet een maximale hypotheek.

Uiteraard kunnen wij tijdens een eerste oriënterend gesprek nog niet je exacte hypotheek berekenen. Dat kan pas als we de woningwaarde van het huis dat je wilt kopen weten. Zodra de koopakte is ondertekend, zien onze adviseurs je graag terug om daadwerkelijk je hypotheek voor je af te sluiten!

Beste hypotheekadvies

Het beste hypotheekadvies is een onafhankelijk, persoonlijk hypotheekadvies. En laat dat nou net zijn waar de hypotheekadviseurs van Financiële Meesters in uitblinken. Wij doen er alles aan om de beste hypotheek voor jou te vinden. Hierbij ontzorgen we je zoveel mogelijk. Zo kun jij je focussen op wat voor jou het belangrijkst is: je nieuwe huis! We zijn je graag van dienst bij een van de vestigingen van Financiële Meesters. Maak direct een afspraak via het contactformulier.