Huis kopen Roosendaal

Hypotheekadviseur in Roosendaal

Financiële Meesters is de onafhankelijke, deskundige hypotheekadviseur in Roosendaal waarbij iedereen een duidelijk hypotheekadvies krijgt dat naadloos aansluit bij de persoonlijke situatie. Wij werken samen met alle geldverstrekkers en hebben de vrijheid om met iedere bank en verzekeraar zaken te doen. Zo garanderen wij de laagste rente en borgen we ons onafhankelijke hypotheekadvies.

scroll naar beneden

Onafhankelijk advies

Het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek is een grote stap in uw leven. In zo’n traject loopt u tegen verschillende vraagstukken aan. Hoeveel kan je lenen? Wat worden de maandlasten? Wat zijn de huidige rentes? De keuze voor een passende hypotheek is een keuze die u goed moet overwegen en het is daarom verstandig met een deskundig hypotheekadviseur te kijken naar de mogelijkheden. Door het vele aanbod zien veel mensen door de bomen het bos niet meer en worden er soms overhaaste beslissingen gemaakt. U kunt dit voorkomen door in gesprek te gaan met een specialist.

De hypotheek moet namelijk niet alleen voor nu goed zijn, maar ook voor de toekomst. De specialisten van Financiële Meesters helpen je graag met een goed hypotheekadvies vanuit het hoofdkantoor in Roosendaal.

Financiële Meesters | Bekijk onze video

Ons hypotheekadvies sluit aan op uw persoonlijke situatie

Wat zijn jouw woonwensen? Wat zijn jouw toekomstplannen? Is het verstandig om te kopen of toch te huren? Als onafhankelijk hypotheekadviseur in Roosendaal weten we als geen ander dat iedere situatie weer anders is en vraagt om een ander advies. Voor een optimaal klantgericht advies is het van belang om de wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Met jouw wensenpakket als vertrekpunt selecteert Financiële Meesters de banken en verzekeraars die hierbij aansluiten.

Dus of u nou uw eerste woning wilt kopen, een ander huis wilt kopen of wellicht je hypotheek wil aanpassen. Financiële Meesters heeft alle situaties al eens meegemaakt en verzekert je van het beste advies tegen de scherpste prijs!

Wat is uw persoonlijke situatie?

Wij gaan graag met je in gesprek om een hypotheekadvies te doen wat volledig aansluit op jouw situatie. Ook bij de volgende situaties staat Financiële Meesters je bij met een duidelijk advies:

 • Wanneer je gaat scheiden
 • Wanneer je gaat verbouwen
 • Wanneer je met pensioen gaat
 • Werkloos of arbeidsongeschiktheid
 • Een overlijden
 • Een gezinsuitbreiding

Kennismaken met Financiële Meesters?

Vanuit ons hoofdkantoor op de Nieuwe Markt in Roosendaal voorzien wij iedereen van goed hypotheekadvies. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Of wat in jouw situatie verstandig is? Wellicht heb je andere financiële vragen? Of gewoon een kennismaken kan natuurlijk ook.

Een kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis en onze financiële meesters helpen je graag, dus neem dan zeker het contact op!

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Maak een afspraak

Hypotheekadvies in Roosendaal met een helder stappenplan

Wij hanteren een duidelijk stappenplan voor ons hypotheekadvies. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je te wachten staat.

Wanneer wij een hypotheekadvies uitbrengen doorlopen we samen met u de volgende stappen:
 • Het gratis kennismakingsgesprek
 • Het vergelijken van hypotheekvormen
 • Het vervolggesprek met een hypotheekadviseur
 • Doornemen van het hypotheekadviesrapport en de offerte
 • De administratieve afhandelijk
 • Het passeren van de hypotheekakte
 • Het bespreken van de contactmomenten in de toekomst

Bekijk voor meer informatie ons volledige stappenplan hier.

Wat zijn de kosten van ons hypotheekadvies?

We werken met praktisch alle gerenommeerde geldverstrekkers (banken en verzekeraars) samen en daardoor kunnen we hypotheken van verschillende aanbieders vergelijken. Zo kunnen we onze klanten verzekeren van een onafhankelijk en optimaal advies.

Zodoende ben je ook vooraf geheel op de hoogte van de kosten van het hypotheekadvies. Door onze open en transparante werkwijze kom je nooit voor verassingen te staan.