Hypotheekadvies Nijmegen door Floris de Nooij van Financiële Meesters

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18.00
Dinsdag 09:00 - 18.00
Woensdag 09:00 - 18.00
Donderdag 09:00 - 18.00
Vrijdag 09:00 - 18.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Op werkdagen 's avonds en het weekend op afspraak

Nijmegen is een van de leukste steden van Nederland, Je kunt er heel mooi wonen. De stadsparken en de rivier de Waal maken het extra aantrekkelijk. Ook in de rest van de regio vind je mooie steden en dorpen. Een voordeel van wonen in Nijmegen en omgeving is dat de natuur en het bos nooit ver weg is!

Floris de Nooij

Hypotheek oversluiten Nijmegen

Je hypotheek oversluiten is momenteel erg in trek. Met het oversluiten van je hypotheek kun je soms flink op je maandlasten besparen. Je hypotheek oversluiten is echter niet in alle gevallen voordelig. Dit hangt onder andere af van de actuele rentes, woningwaarde, hypotheekvorm en resterende rentevaste periode. Een ander huis kopen is in sommige gevallen een goed alternatief om te profiteren van de lage hypotheekrente. Floris helpt je hier graag bij!

Hypotheek oversluiten in Nijmegen
02
03

Een ander huis kopen in de regio Nijmegen

Ook als je een koopwoning in de regio Nijmegen hebt, staat Floris voor je klaar. Hij ontzorgt je graag tijdens het gehele proces van een ander huis kopen. Denk hierbij niet alleen aan je maximale hypotheek berekenen, maar ook aan advies omtrent je huidige hypotheek. Wellicht heb je nog een aflossingsvrije hypotheekvorm die je mee kunt nemen. Ook adviseert hij je over het meefinancieren van een eventuele restschuld of juist over wat de gevolgen zijn van overwaarde. Uiteraard kijkt Floris verder dan jouw financiën en woning.

Ik ondersteun mijn klanten vanaf het begin volledig met alle zaken die betrekking hebben op de financiering. Er moeten zoveel stappen genomen worden tijdens de aankoop van een woning. Daarom ontzorg ik de klant zoveel mogelijk, zodat de klant zich kan focussen op de woning

Floris de Nooij

Ik heb nauwe samenwerkingsverbanden met een makelaar en een verzekeringskantoor in Nijmegen. Daarnaast werk ik samen met accountants en boekhoudkantoren in de regio. Ook heb ik taxateurs, notarissen, een scheidingsplanner en een bouwtechnisch specialist in mijn netwerk. Zo kan ik mijn klanten op allerlei vlakken ondersteunen

Floris de Nooij

Dit is wat klanten over ons zeggen

Wat klanten van ons willen weten:

Wat is de maximale hypotheek die ik kan krijgen?
Waar kan ik de actuele rentestanden vinden?
Hoeveel betaal ik voor onafhankelijk hypotheekadvies?
Waar kan ik mijn hypotheek berekenen?
Levert oversluiten mij winst op?
Je alvast inlezen voor het gesprek met onze adviseur?

Het eerste gesprek is altijd gratis!

Maak een afspraak

Deel deze vestiging