Zo koop je goed voorbereid je eerste huis!

Je bent eruit! Je wilt je eerste huis kopen. Een droomhuis voor jezelf of eventueel samen met een partner. Het kopen van je eerste woning is één van de belangrijkste financiële beslissingen in jouw leven. Wij helpen je graag bij deze beslissing en de aankoop van jouw eerste woning.

Je gaat jouw eerste huis kopen

De hypotheekadviseurs van Financiële Meesters adviseren je graag. Laura en Jochem gingen je al voor.

Alles is voor mij uit handen genomen en het is op alle manieren goed geregeld en dat voelt goed. Heel goed zelfs.

- Laura Woord

De adviseur weet duidelijk uitleg te geven over hypotheekvormen. Denkt mee met zijn klanten en kijkt naar de toekomst.

- Jochem

Waarom kiezen voor Financiële Meesters?

Veel starters op de woningmarkt zien door de bomen het bos niet meer. Logisch, want het kopen van je eerste huis is een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. Daar wil je goed over nadenken. Wij zijn er om je te helpen!

Financiele meesters eerste huis kopen

Persoonlijk en onafhankelijk advies op maat

We werken samen met alle geldverstrekkers en lopen deze allemaal na bij het zoeken naar een geschikte hypotheek! Dit resulteert in een zo laag mogelijke rente én de beste hypotheek (en voorwaarden) voor jou.

Eerste huis kopen financiele meesters

Begeleiding bij het kopen van een huis

Jouw hypotheekadviseur van Financiële Meesters kan je goed adviseren en begeleiden bij het uitbrengen van een reëel bod op jouw droomhuis. Zo betaal je nooit teveel voor een woning.

Eerste huis kopen financiele meesters

Sluit een hypotheek af die past bij jouw wensen en behoeften

Wij luisteren naar jouw wensen voor nu en in de toekomst en gaan op zoek naar de hypotheek die het beste bij jou past. Het resultaat is een levensbestendig hypotheekadvies.

Bekijk onze video met daarin meer uitleg over het kopen van een eerste woning.

Kom niet voor verrassingen te staan tijdens de huizenjacht: bereken eerst je maximale hypotheek.Laat je goed adviseren, maak een gratis afspraak met één van onze adviseurs!